CoderDojo’s

Een CoderDojo bestaat uit maandelijkse open middagen of avonden waar iedereen tussen de 7 en 17 jaar oud gratis langs kan komen om te leren programmeren.

Soms heeft een CoderDojo-middag een thema, zoals games of animaties. Er zijn vrijwilligers op de dojo die je kunnen helpen met je eigen programmeer-project of met het vinden van iets leuks om te doen of bouwen.

Er zijn meerdere CoderDojo’s in Brabant. Het aanmelden voor de CoderDojo’s verloopt via de wereldwijde organisatie, CoderDojo.com. Alle dojo’s hebben daar een eigen pagina.

Voor kinderen onder de 13 jaar oud is het de bedoeling dat ouders of begeleiders zich eerst aanmelden. Deze kunnen de kinderen dan bij hun profiel toevoegen.

Hieronder staan alle dojo’s die bij Code Brabant zijn aangesloten op een rijtje. Meer informatie en contactgegevens kan je vinden op de pagina van de betreffende dojo.

Ben je op zoek naar een dojo in een andere stad of staat de dojo die jij zoekt hier niet tussen? Ga dan naar CoderDojo.nl voor een overzicht van alle Nederlandse dojo’s.