Sasj – Elke Dag een Nieuw Programma

tumblr_obcocralx91qbgdnxo1_540

Sasj – 3 Augustus 2016

Denk je dat jij het vol zou houden? Al anderhalf jaar lang post de designer en kunstenaar Sasj uit Amsterdam elke dag een nieuw plaatje op het internet. Soms bewegen ze, soms niet. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn gemaakt met code.

Sasj gebruikt het liefst de programmeertalen p5.js en Processing. Hiermee is een haast oneindige variatie van visuele beelden te maken. Ze houdt het echter niet altijd bij het digitale – soms gebruikt Sasj ook een laser-cutter (een machine die met een laser materialen heel precies kan snijden) om haar creaties ook vast te kunnen houden.

Elke dag een beetje programmeren kan een goede manier zijn om het steeds beter te leren – als je immers elke dag iets anders wilt maken, ontdek je vanzelf nieuwe dingen! Gelukkig is het ook al heel inspirerend om door de creaties van Sasj heen te scrollen en te zien wat er allemaal mogelijk is. Dat kan je hier doen. Wat dan ook leuk is, vooral als je bijvoorbeeld Processing aan het leren bent: probeer eens een plaatje van Sasj na te maken!

Advertenties

Een gedachte over “Sasj – Elke Dag een Nieuw Programma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s